Kamis, 09 Oktober 2008

19. EL-A : Suwarto ***

Nama Lengkap : Suwarto
Daerah asal : Semarang
Tempat Kerja : Gatot Subroto, Jakarta
Domisili : Bojong Kulur, Bogor

Kontak -> Email : Available, HP : Available
(mohon lihat dokumen di email tertutup, tidak disebarluas utk umum)

-----------------------------------------------------------------------
Clix Sense, Advertising that pays...

------------------------------------------------------------------------







Iki foto keluarga-ku.

Entuk wong Jakarta. Anak 2 (lanang-wedok). Lanang 4 taon, Wedok 3 taon. Kenal bojoku pas kerjo ning XL.

Saka lulus Politek taon 1993, sempat kerja ning pabrik susu Sari Husada Yogya (1994-1996) utawa 2,5 taon. Pas test ning Sari Husada, barengan juga test ning Trakindo. Cuma aku milih Sari Husada mergo ning Trakindo mengko dibuang ning Papua.


Ning Sari Husada kerjo juga bareng pak Polisi (Irwan Sachroni Alm) ngurusi panel listrik, PLC, kabel2 dll. Pernah coba test PLN taon 1995 sampe test terakhir (6 hari) ning Semarang. Gak ngerti gagal-e ning opo.


Krungu Gunawan Iswanto biso neruske ITS, terus direncana taun berikute. Taon 1996 metu saka Sari Husada neruske ning ITS.


Mlebu ITS juga barengan karo Pak Polisi. Disamping daftar ITS juga daftar UGM. Dua-duanya diterimo. Aku milih ITS soale akeh kancane. Sementara Musobbichan gagal ning ITS terus ke UGM bareng Kris Usro.

Karena ning ITS biso pindah jalur, terus aku njupuk Telekomunikasi. Barengane konco2 Undip sing saka Elektronika.


Pas isih gawe Tugas Akhir iku (meh lebaran 1999) krungu kabar yen Pak Pol kecelakaan ning Wates. Pas numpak motor, saka berlawanan arah ana truk melenceng jalur.

Lulus saka ITS taon 1999 terus coba-coba golek gawean mrana mrene Jakarta-Semarang-Surabaya. Akhire ketompo Excelcom Jakarta taon 2000. Ning XL masuk dadi Programmer Komputer sampe taon 2003 berkutat ning web plus database (Oracle, SQL Server dll), terus handle Server OMC (Ericsson, Huawei, Alcatel, Fujitsu, dll) sampe taon 2006.


Taon 2006 pindah ke Nokia Networks. Nokia sing iki ora ngurusi dodolan HP, tapi ngurusi perangkat-perangkate operator (Telkomsel, Excel, Indosat dll).

Taon 2007 Nokia gabung karo Siemens, terus ganti nama NSN (Nokia Siemens Networks).

Taon 2006-2008 ning Nokia ditempatke ning Telkomsel, Lenteng Agung. Sementara saiki ditempatke ning AXIS, Gatot Subroto.

2 komentar:

cakwt mengatakan...

Testing...

Dony BANDUNG mengatakan...

niku namipnipun perjuangange tiang gesang mas. Majeng terus kersane sukses
matursuwun